Blog

Kako smo proveli 2016. godinu

Posted on 12/30/2016 by

Drage Pahuljice, nadam se da uživate u odmoru, i da uz naše pjesme provodite najljepše blagdane. Stigao nam je i kraj 2016. godine, pa vrijedi uočiti kako nam je godina bila uspješna. :)

U 2016. godini puno smo radili, i taj rad je urodio plodom. Održali smo mnoštvo koncerata, o nama su pisali u mnogim medijima, a ime Dječji zbor Pahuljice ponovno je zasjalo punim sjajem.  

Važno je napomenuti kako i dalje imamo podršku Kulturnog centra Travno, čijem ravnatelju i djelatnicima ovim putem najljepše zahvaljujemo na dostupnom prostoru. 

U zadnjih godinu dana jako smo narasli - na početku godine bilo nas je 30-ak. Sada nas je stalnih čak 55! Više nemamo samo dvije grupe, već imamo pune tri - malu, srednju i veliku. S ponosom možemo reći da su gotovo svi novi članovi ostali u zboru cijelu jesen, i da je postotak odustajanja iznimno nizak. Isto tako, jako smo sretni što velik dio Pahuljica može reći da je u zboru već nekoliko godina, i da kontinuirano možemo gledati kako svaka Pahuljica napreduje. Nekoliko vas je upisalo i glazbene škole, što nam je posebna radost.

Najveći projekt 2016. bila je pjesma Mama, i spot koji smo za nju snimili. Ta pjesma od samog nastajanja je nešto posebno, i znali smo da ćete to znati prepoznati - zato je i spot u kojem su sudjelovale sve Pahuljice i njihove majke nešto najljepše što je Dječji zbor Pahuljice u svojoj karijeri napravio. Naš skladatelj i autor spota, Zdravko Valentin, vrijedna je karika Pahuljica, i čast nam je što s njim surađujemo i dalje.

Uz pjesmu Mama, dovršili smo i pjesme Lunapark i Idemo u zoološki vrt. Pjesma Lunapark završila je na 6. mjestu Top liste Dječje televizije, dok je Mama završila na 8. mjestu. Pjesma Idemo u zoološki vrt svoju premijeru čeka u proljeće 2017., i vjerujemo da će postati hit godine :)

Vrijedi reći i da je dio Pahuljica sudjelovao u velikom projektu cijenjenog Nene Belana, te svoj zborski glas posudilo za pjesme Kad odrastem, bit ću dijete i Dječji svijet iz mjuzikla Matilda, koji je svoju premijeru doživio u Hrvatskom narodnom kazalištu. Pahuljice su sudjelovale u studijskim snimkama tih pjesama koje su izašle na cd-u koji je mjuzikl pratio.

A ove godine napravili smo i važan korak - obnovili smo svoju web stranicu, na kojoj se sada nalazite! Naša www.pahuljice.hr adresa je konačno reprezentativna i sada je sve nekako lakše. 

Uz to, na fejsbuku imamo 2966 lajkova - slobodno pozovete prijatelje da nas lajkaju pa da prije nego što otkuca ponoć 2017. godine dosegnemo brojku 3000 ;) - a na našem službenom youtube kanalu imamo 37 000 pogleda u tri mjeseca! I - najveći mi je ponos što google keyword planner prepoznaje "dječji zbor pahuljice" kao tzv. ključnu riječ dovoljnog značaja da o njoj vodi i statistiku. Mi smo jedini dječji zbor koji je to postigao - tko se u to "kuži", zna o čemu pričam, a onaj tko ne - to znači da nas znaju na Internetu :)


Sve u svemu, 2016. godina na momente je bila vrlo teška, ali većinom nevjerojatno sretna i uspješna. Hvala svima na divnoj godini, svim Pahuljicama, roditeljima, djedovima i bakama - tu smo zbog vas, i bez vas to ništa ne bi bilo moguće.

Želim vam od srca srca srca najljepšu 2017. godinu - neka bude sretna, ispunjena, zdrava i puna divnih uspomena kojih ćete se za godinu dana s radošću sjećati. 

Najveći zagrljaj svima šalje teta Iva :)  

Zadnje objave

Posted on 12/30/2016 by
Posted on 11/28/2016 by
Posted on 10/16/2016 by

Kategorije