Blog

Naš youtube kanal

Posted on 10/12/2016 by
image

Naš youtube kanal radi punom parom! Što sve možete naći na njemu i "Što to znači kad mi kažete da se pretplatimo, teta Iva?" - evo odgovora ;)

U 32 godine postojanja Dječjeg zbora Pahuljice, dvije su činjenice ostale iste:

a) Pahuljice se odlično zabavljaju, ali pritom kvalitetno rade,

b) teta Ivančica izgleda cijelo vrijeme isto.

I dok ja, teta Iva, čekam trenutak kad ću početi izgledati starije od tete Ivančice, u međuvremenu se dječja glazbena scena počela odvijati u drugim medijima - na Internetu. Dug je i trnovit bio put našeg Internet odrastanja, ali sad smo tu, na svojoj web stranici, i dapače, blogu, a kroz cijelu prošlu godinu velik trud uložili smo u svoju fejsbuk stranicu, koja je postala vedro mjesto gdje imamo priliku pokazati što to Pahuljice zaista jesu.

No, s dolaskom ove sezone, mogli ste uočiti da odjednom stalno spominjem sintagmu "naš youtube". Naime, Pahuljice imaju svoj službeni youtube kanal na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/channel/UCFX9KWEupp5eUkyYcWzLDTw 

Znamo da upisivanjem riječi "zbor Pahuljice" u tražilicu youtubea lako dođete do pjesama Pahuljica, ali, osim službenog kanala Dječje televizije i predanih objava nekoliko nastupa od strane roditelja naših Pahuljica,  niste mogli previše toga naći. Zato smo otvorili svoj službeni kanal.

Kada je video postavljen na našem kanalu, možete biti sigurni da za sav zvučni materijal imamo riješeno autorsko i izvođačko pravo, i da je svako objavljivanje odobreno s naše strane. S obzirom na to koliko brižno čuvamo svoj identitet i reputaciju, te činjenice su najvažnije.

 

Naš službeni youtube kanal čine sljedeće kategorije objava:

- cijele pjesme s tekstom pjesama - za naše fanove koji nisu u mogućnosti biti u Pahuljicama, a žele nas slušati, te za Pahuljice koje žele kod kuće učiti pjesme

- kratki isječci s proba - kako biste bili u toku s napretkom svojih Pahuljica, ali i kao zanimljivost za ostale ne-Pahuljice

- promo materijali - koji služe, očito, za promociju :)

 

Što vi možete napraviti kako biste nas podržali? 

- uz naše ime kanala postoji crveni gumb s opisom "subscribe" ili "pretplati me" - ako to kliknete, dobit ćete obavijest svaki put kada objavimo novi video, što je super jer ste onda u toku bez da morate pozorno pratiti našu fejsbuk stranicu

- možete lajkati svaki video i objaviti ga (shareati) na svojem fejsbuku - kako bi što više vaših prijatelja vidjelo naš video

- možete nas što više gledati :D - jer svaki pogled svakog videa je važan!


I odgovor na zadnje pitanje - 
kako doći do teksta pjesama na videima? Na samom videu u razini opcije play i vremenske trake videa postoji opcija CC/Subtitles koju kliknete i tekst se javlja kao titl uz pjesmu. Uz to, ako kliknete na opis videa, sasvim sigurno naći ćete cijeli tekst na okupu.

To bi bilo otprilike to, i nadam se da sam pomogla! Svaka podrška puno nam znači i vjerujemo da će se preko ovog medija puno više djece moći veseliti s nama :)

 

Do čitanja i skorog susreta lijep pozdrav šalje Vam

 

Vaša teta Iva

Zadnje objave

Posted on 12/30/2016 by
Posted on 11/28/2016 by
Posted on 10/16/2016 by

Kategorije